Teljeskörű program a teljes élethez...

AZ EGÉSZSÉG MINDENKINEK JÁR
 
Programunkban hasznos ötleteket kaphatsz egészséged megőrzésére, javítására, visszanyerésére.
 
Ha nem érezd jól magad a bőrödben annak oka van. A szerevezeted így jelzi neked hogy valami nincs rendben.  
Egy olyan utat mutatok meg amelyen ha elindulsz az egészségi állapotodban javulást fogsz tapasztalni. Állóképességed jobb lesz, saját bőrödön fogod érezni hogy a tested megújul és fittebb leszel. Arra veszlek rá téged, hogy te saját magadat tudatosan formáld azzá amilyenné szeretnéd hogy legyél. Egy olyan test és lélek együttese legyél amelyben igazán jól érzed magad.    
 
Az egészség témája ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Tudósok tízezrei kutatják a fiatalság, a hosszú élet titkát, a betegségek meggyógyításának lehetőségeit.  A tudomány sokrétűsége, tanulmányozása által láthatunk számos járható utat és azok eredményeit, jótékony hatásait. Ha mi magunk is kipróbáljuk a számunkra szimpatikus lehetőségeket saját bőrünkön tapasztalhatunk pozitív eredményeket.      
 
Én személy szerint nem vagyok híve a gyógyszerfogyasztásnak. Lehetőség szerint mindig arra törekszem hogy természetes úton oldjam meg a felmerülő nehézségeket. Senkit nem akarok arra ösztönözni, hogy minden esetben így tegyen. Mert vannak kivételes esetek amik orvosi beavatkozást tesznek szükségessé. Egyéntől és egészségi állapottól függ mikor melyikre van szükség. Ha elkerülhetetlen ötvözni kell a hagyományos orvoslást és a holisztikus gyógyászatot. Ahány ember annyiféle probléma. Egyedi esetnek minősül minden egyes felmerülő egészségügyi téma.  
 
A holisztikus gyógyászat az alternatív gyógyítási irányzatok divatos kifejezése. Amely magába foglalja az embert és egészségét befolyásoló teljesség szemléletét. Ez a szemléletmód van kialakulóban és lesz a jövő egészségtudatos élet értelme.  
 
AZ EGÉSZSÉG - Az én szótáramban összetett fogalomat jelent. Jelentése: Test - szellem - mentális képességek összehangolt egészséges működése. Mind a három terület jelentősen fontos szempont a betegségek megelőzésében, az egészség megtartásban és a gyógyításban.A személyes konzultációban tudok útmutatást adni neked arra vonatkozóan, hogy megtaláld azokat az eszközöket amik hozzá segítenek téged az egészséged megőrzéséhez, javításához.  
 Jelentkezz személyes konzultációra


 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás