Teljeskörű program a teljes élethez...

Fitten Jobb ÉLETMÓD az Oriflame-mel 
Változást csak változással tudsz elérni!
Döntés a nyerő életmód mellett:
 
Abban tudok neked segíteni, hogy rátalálj egy új szemléletmódra amely megkönnyíti számodra a változás okozta nehézségeket.
Így könnyebben megvalósíthatod az álmaidat és élvezni tudod a megtett út minden percét.
Ez az élet lényege. A szenvedés nem embernek való.
Azért érdemes a nehezebbnek tűnő utat választani, új dolgokat felfedezni, mert útközben jössz rá arra, személyesen tapasztalhatod meg, hogy lehetetlen tulajdonképpen nem létezik.
 
Regisztráció
 
Az életmódváltás egy összetett folyamat. Röviden megfogalmazva igény és szükséglet cselekvésre ösztönző indíttatása. Ahhoz hogy valós életmódváltás következzen be életedben meg kell vizsgálni a törvényszerűségeket is. Igényeid és szükségleteid függvényében, annak törvényszerűségei által megtervezett úton haladva folyamatosan megtett lépéseid sorozata, azok eredményeinek összességével kifejezhető látványos, új életmód kialakulása, mentális, értelmi és érzelmi fejlődés megnyilvánulása.
 
A cél: Az Örömteli élet megtapasztalása és fenntartása.
 
Ezen a folyamaton mész keresztül ha velem tartasz.
 
Az az igazság hogy megtanultuk jólérezni magunkat a mókuskerékben. Ez vált szokásunkká és ahhoz hogy kilépjünk belőle új szokásokat kell kialakítanunk. Ami senkinek sem könnyű.
 
Ugye ismerős? Az elején még tartod az iramot.... Az évek múlásával már erőd vége felé jár... Kedvetlen leszel... Fáradékony vagy... Lelassulsz!...
Szeretnél ezen változtatni? Szeretnéd megelőzni?
 
TE DÖNTESZ!
 
HOGYAN SZERETNÉL A MUNKÁDBAN EREDMÉNYEKET ELÉRNI?
 
ÚGY HOGY A PARTNEREID MAGUKTÓL JÖNNEK TE HOZZÁD,
VAGY
INKÁBB TE SZALADGÁLSZ Ő UTÁNUK?
 
MELYIKET SZERETNÉD?
 
MEGTENNI MINDENT MOST, HOGY TÖBB SZABADIDŐD LEGYEN,
VAGY
MEGVÁROD AMÍG BELEFÁRADSZ A SOK MUNKÁBA?
 
Regisztráció Regisztráció
 
MOST AKAROK EZEN VÁLTOZTATNI!!!
 
Ennek ellenére lehet élvezetes, ha közben arra gondolsz amiért az egészet csinálod, a végeredményért. Gondolom te is tapasztalod a mindennapi életben. Időnként elgondokozol az életeden, elhatározod hogy megpróbálod és változtatsz a dolgokon. Ha elég kitartó vagy kis idő elteltével már látod az apró változásokat. Ez igazán jó dolog. Ha ennél többet akarsz rövidebb idő alatt, akkor nagyobb léptekben kell gondolkodni konkrét célt kell kitűznöd és részletes tervet kell készítened. Menet közben keresned kell a megoldásokat, lehetőségek után kutatni és közben az ehhez szükséges új szokásokat kialakítani, így nagyobb eredmények várhatóak belátható időn belül. A "majd egyszer" a soha nem jön el, mert nem konkrét - egy igazi útvesztő. Ezért kell MOST, a jelen hatalmát beizzítanod és startolnod egy részletes tervvel. Ebben szintén tudok neked segíteni. 
 
AZT AKAROD HOGY AZ IDŐ MOSTANTÓL NEKED TERMELJE A PÉNZT
VAGY HOGY ELLENED DOLGOZZON?
 
A milliomos cégvezetők többségének hiába van pénzük nem tudják megtenni azt amit szertnének akkor amikor azt szeretnék. Egyszerűen nincs elegendő idejük élni és teljes mértékben élvezni az életet. Mert minden idejüket leköti a vállalkozásuk irányítása. A legtöbb embert visszatartja a realista és felelősségteljes lét attol az élettől amelyre igazán vágyik.
Egy stabil életképes rizikófaktoroktól mentes saját vállalkozással sokkal többre viheted, mint egy stresszel és kockázatokkal teli vállalkozást vezetni, vagy ne adj isten benne ragadni a megszokott mókuskerekedben.
Változtass rajta MOST!!!
Törődsz eleget az egészségeddel?
Szánsz elegendő időt a pihenésre?
Odafigyelsz az étkezési szokásaidra?
Sportolsz rendszeresen?
Magabiztos hatással tudsz lenni a körülötted lévő dolgokra?
Ápolod kellőképpen a kapcsolataidat?
Rendben van az anyagi helyzeted?
Felépítenéd saját pénztermelő birodalmadat?
 
Ha megérkeztél ide és komoly az elhatározásod hogy változtatni akarsz az életeden. Itt van egy nagyszerű lehetőség. Tedd meg az első lépést habozás nélkül és vágj bele a szabad jövőd felépítésébe MOST!...
 
A jelen pillanata a MOST!
 
Soha vissza nem térő alkalom:
 
MELYIKET AKAROD?
 
KÉRED A SZUPERSZÓNIKUS REPÜLŐGÉPEDET,
VAGY MEGVÁROD AMÍG EGYRE ROSSZABB LESZ A HELYZET?
HOGY NE MARADJ KI! - REGISZTRÁLJ MOST! 
 
KEZDD EL!
 
 Regisztráció
  
                         Az oldal készítője és üzemeltetője Garancsi Andrea Független Oriflame Szépségtanácsadó.
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs