Teljeskörű program a teljes életért...

Oriflame Fundation Alapítvány a gyermekekért
Segíts te is a gyermekeken! Legyen neked is karkötőd.  
Az Oriflame Alapítvány elkötelezte magát a nehéz körülmények között élő gyermekek és a fiatal nők támogatása mellett, így segítve őket az álmaik megvalósításában.
HOGYAN SEGÍTHETÜNK?
Világszerte támogatjuk a gyerekeket és a fiatal nőket, legyen szó akár oktatásról, gyógyításról, akár életkörülményeik javításáról.
PARTNERÜNK MAGYARORSZÁGON 2013-ban a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány
TE IS SEGÍTHETSZ!
A jótékonysági termékek eladásából származó, teljes árbevételt az Oriflame Hungary Kozmetika Kft. a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat részére juttatja el, így járulunk hozzá a gyermekek gyógyulásához.
 
"Az Oriflame rendszeresen támogatja a rászorultakat. A segítség akkor lehet a leghatékonyabb, ha támogatások egy kézben vannak tartva és együttes erővel segítünk a közös cél elérése érdekében. Ezért jött létre az Oriflame Alapítvány.
 
 
Az Oriflame indította el a World Childhood Foundation-t
http://www.childhood.org/
"A szervezet segítségével el tudjuk érni a világ legrászorultabb gyermekeit: az utcagyerekeket, a szexuálisan bántalmazottakat és az intézetben nevelkedő gyermekeket. A szervezettel karöltve olyan projekteket támogatunk, amelyek segítik a lányokat és a fiatal anyákat, akik egyébként nagyon kevés figyelmet kapnak.
Az Oriflame sokféleképpen támogatja a World Childhood Foundationt (A világ gyermekeiért alapítvány). Adományaink mellett többféle gyermekjóléti kezdeményezést is szponzorálunk azokban az országokban, ahol cégünk jelen van. Jelenleg vállalatunk kiemelten segélyezi a rászoruló gyermekeket Észtországban, Litvániában, Lettországban, Oroszországban és Lengyelországban. Aki az Oriflame mellett dönt, az részese lesz egy jobb világ létrejöttének, hiszen lehetővé teszi, hogy cégünk még többet adhasson a támogatásra szorulóknak. "
Csatlakozom
 
Szertetném támogatni a gyermekeket.
Aranylángot kérek
Regisztrálok

Regisztráció
 
 
                    Független Szépségtanácsadói weboldal. Az Oriflame hivatalos weboldala www.oriflame.hu
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs