Teljeskörű program a teljes élethez...

Time Reversing Skin GenistTM 45+ éves kortól
Az Oriflame már több mint 40 éve készíti kiváló minőségű és nagy hatékonyságú arcápoló termékeit, hogy mindenkor megfeleljen a fogyasztók igényeinek. 2004-ben vezette be az első Time Reversing (Ifjúságmegőrző)-sorozatát. A Time Reversing legfontosabb összetevője a számos előnyös tulajdonsággal bíró szója volt, egy igen erőteljes, természetes hatóanyag, amely bizonyítottan megköti a nedvességet a bőrben és ránctalanító hatása is van.
Az idő múlásával a tudományos kutatásokban történt előrelépéseknek köszönhetően egyre többet sikerül megtudni erről az igazán kivételes összetevőről. A szója igen gazdag az ún. izoflavonoidokban. Az izoflavonoidok a természetben megtalálható olyan vegyületek, amelyeknek hatékony antioxidáns tulajdonsága van. Bizonyos izoflavonoidok a bőr kollagéntartalmára és a bőröregedés csökkentésére is pozitív hatással vannak.

A GenisteinSOYbemutatkozása...
A Time Reversing SkinGenistTM-sorozatának fő összetevője a GenisteinSOY, a genisteinnek, a legnagyobb mennyiségben előforduló szója-izoflavonoidnak egy speciálisan létrehozott, rendkívül hatékony változata. A GenisteinSOY létrehozása 10 tisztítási lépést foglal magában annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. A tisztítási eljárás végén a tiszta, aktív hatóanyag kapszulákba kerül. Ezen utolsó lépésének köszönhető a GenisteinSOYa bőr legmélyebb rétegéig képes felszívódni. 

Milyen hatást fejt ki a GenisteinSOY?
A gentistein egy valóban egyedülálló, számos jótékony hatást kifejtő bőrápolási összetevő. Mindenekelőtt egy erőteljes kollagénstimuláló - hatékonyan serkenti a kollagéntermelődést, ugyanakkor igyekszik megakadályozni a bőröregedés okozta fény által okozott bőrkárosodást.
A genistein valamennyi jótékony tulajdonsága közül a legfontosabb mégis az, hogy a gének szintjén fejti ki a hatását. Három olyan gént stimulál, amelyek a bőrben találhatók, és amelyek a szépségért felelősek. Három olyan, „szépséggén” van, amelyek arról gondoskodnak, hogy a bőr megjelenése fiatalosan sugárzó legyen. Ezek a gének a következők:
 
- aquaporin – a „bőr kiszáradását megakadályozó gén” biztosítja, hogy a bőr hidratációja megfelelő legyen
- CD44 – „sejtfiatalító gén”, támogatja a bőrsejtek életciklusát, hogy a bőr fiatalabbnak és frissebbnek tűnjön
- cadherin – „strukturális gén”, támogatja a bőr szerkezeti egységességét, vagyis azt, hogy a bőr telt és tökéletesen sima legyen.
 
A genistein figyelemreméltó hatásának megismerése egy áttörést jelentő tudományos kutatásnak köszönhető. Ez a felfedezés az Oriflame tudósainak az érdeklődését is felkeltette, és arra ösztönözte őket, hogy az innovatív és forradalmi GenisteinSOY hatóanyagot az új Time Reversing SkinGenistTM-sorozatunkba alkalmazzák.
Milyen jótékony hatásokat vehetnek észre bőrükön a Time Reversing SkinGenistTM használói ?
A GenisteinSOY a bőr legmélyén fejti ki a hatását… Képzeld el, hogy a bőröd hidratált, fiatalos és kisimult! Akár már két hét alatt javulást figyelhetsz meg bőröd ragyogásában, teltségében, rugalmasságában és tónusosságában.
Arcbőröd egészségesnek látszó és hidratált lesz, ráadásul észrevehetően simább és puhább is. A bőröd sokkal kellemesebben érzi majd magát, megjelenése pedig egészségesen ragyogó lesz. Mindent egybevetve láthatóan fiatalosabb lesz a megjelenése, és a fogyasztói tesztek során megállapított ránccsökkentő hatásnak köszönhetően azt fogod tapasztalni, hogy a korodnál akár 8 évvel fiatalabbnak is tűnhetsz!
E hatást a krémek további növényi összetevői is előidézik, amelyek a következők: édesgyökér-, jiaogulán (Ázsiából származik)-, kövirózsa-, borsókivonat és shea vaj.
 
Hogyan jutottak arra a következtetésre a fejlesztők, hogy a használó akár 8 évvel fiatalabbnak is tűnhet?
Tudjuk, hogy bizonyos mennyiségű és mélységű ráncokkal bíró nő körülbelül X éves lehet. A kutatásunk résztvevőinél a ráncok minőségében bekövetkezett változás alapján – amelyeket szubjektív vélemények és klinikai kísérletek egyaránt alátámasztanak - meg lehet becsülni, hogy ezen termékek használata után az illető akár 8 évvel nézhet ki fiatalabbnak a koránál.
A bőr tónusa is nagyon fontos az életkor megítélése szempontjából. A kísérlet résztvevői a bőr tónusával kapcsolatban is javulásról számoltak be a termékek kipróbálása során, ami szintén alátámasztja a Time Reserving-termékek hatása és a feltételezett életkor csökkenése közötti összefüggést.
Azt tapasztaltuk, hogy a Time Reversing nappali és éjszakai krém csupán 4 héten keresztül történő, együttes használatával lehetővé válik, a bőr minőségének szemmel látható javulása.
Természetesen az eredményesség személyenként eltérő lehet. A hosszabb időn keresztül történő használat jobb, látványosabb eredményt hozhat.
 
Ifjúságmegőrző SkinGenistTM nappali krém SPF 15
A krém genetikai kutatáson alapuló, öregedésgátló formulája szembeszáll a bőröregedéssel. Extra tiszta genisteinSOY-összetevője a bőr szépségéért felelős szépséggénekre (Beauty Genes™) hat - szinte feltölti, rugalmasabbá és ragyogóbbá teszi a bőrt, visszaadja vitalitását és fiatalos megjelenését. Védi a bőrt a szabad gyökök és a nap okozta bőröregedéssel szemben. 50 ml
Kód: 24181
További akcióért nézd meg a katalógust és regisztrálj!
 
Ifjúságmegőrző SkinGenistTM éjszakai krém
Bőrfiatalítás az éjszaka folyamán! A krém erőteljes, öregedésgátló formulája fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését. genisteinSOY-összetevője a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki a hatását. Gazdag, pazar textúrája táplálja és megújítja a bőrt az éjszaka folyamán. Fokozza a bőr rugalmasságát és láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését. 50 ml
Kód: 24184
További akcióért nézd meg a katalógust és regisztrálj!
 
Bőrkisimító kapszula
Ajánlás: 45 év fölött
A bőrkisimító kapszula erősíti, táplálja, regenerálja a bőrt, és élénkíti annak működését.
GenisteinSOY összetevője - amely szójából kivont izoflavonoid - három szépséggént aktiválva a bőr legmélyén fejti ki a hatását, javítja a bőr hidratációját, támogatja a bőrsejtek megújulását és a kötőszövet szerkezeti egységét.
A kapszula további értékes, hatékony összetevői és tulajdonságai
- datolyapálmamag kivonat: ránctalanít, fiatalít, antioxidáns
- tajtékvirág: E- és F-vitamin tartalmával erősít, véd és ránctalanít
- avokádóolaj: magas olajtartalma valódi gyógyír a száraz bőrre
- feketeribizli: erősítő és védő, a kiemelkedően magas C-vitamin
   tartalmának köszönhetően
- szezámolaj: táplál, hidratál és véd
- napraforgóolaj: ránctalanít, táplál
- édesgyökér kivonat: javítja a bőr színét, tónusát
A készítmény nem tartalmaz tartósítószereket.
A kapszula használata -  Rendszeresen vagy kúraszerűen - száraz bőrre ajánljuk. Önmagában vagy a megszokott nappali és éjszakai krém alá felvihető az arc, nyak és dekoltázs területeire.
Alkalmazásakor csavard le vagy vágd le egy kapszula tetejét, majd ujjaiddal masszírozd a kapszula tartalmát a bőrödbe.
 
 
 
Kódszám: 24189
További akcióért nézd meg a katalógust és regisztrálj!
 
Szemkörnyékápoló krém
A szemkörnyékápoló aktiválja a szépséggéneket, így az megemeli, feszesíti,
ránctalanítja és ragyogóbbá teszi a szemkörnyék bőrét. A széséggéneket szójából nyert izoflavonoid tartalma stimulálja. Bodorrózsa és orchidea kivonata védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben és kisimítja a ráncokat. A sötét karikákkal édesgyökér tartalma veszi fel a kesztyűt.L-glutamin összetevője optimalizálja a sejtek anyagcseréjét.Hidratálói növelik a bőrfelület víztartalmát, csökkentik a felületi, apró ráncok megjelenését.Használd minden reggel és este a szemkörnyék bőrére.
Bőrgyógyászatilag tesztelt készítmény.

Kódszáma: 24665
További akcióért nézd meg a katalógust és regisztrálj!
 
Ifjúságmegőrző SkinGenist nappali és éjszakai szérum
Gyakran felmerül a kérdés, mi a szerepük a bőrápolásban a szérumoknak? Krém mellett, esetleg helyett szükséges-e használni és mikor?
 
A szérum a krémnél könnyebb textúrájú, gyorsan felszívódó, a célzott bőrtípus szerint akár vizes, akár olajos alapú, intenzív hatású készítmény. Valóságos "hatóanyagbomba", hiszen az értékes összetevőket koncentráltan tartalmazza. Krém alá és önmagában is feltehető, akár rendszeresen, akár kúraszerűen a bőr igénye szerint. Krémekkel együtt alkalmazva erősítik egymás hatását, tartósabb eredmény érdekében ez a megoldás javasolható. Alkalmanként használva a bőrt extra hatóanyag-bevitele révén szépíti, élénkíti. Kevésbé problémás bőrűek kúraszerűen is beépíthetik bőrápolási rutinjukba évente 2-3 alkalommal. Kiemelkedő szerepe lehet a megelőzésben! Rendszeres felhasználói a bőr öregedésének mérséklésére, lassulására szamíthatnak.
 
Az Ifjúságmegőrző SkinGenistTM sorozat fő hatóanyaga a genistein (szójából kivont izoflavonoid) 3 szépséggént stimulál.
 
A genistein hatékonyságát egy ún. CelluForce komplex fokozza, amelynek kivonatai:
glutamin: a bőrsejtek anyagcseréjét javító aminosav,
orchidea: erősíti a bőr védekezőképességét, serkenti a természetes bőrvédő zsiradékok termelődést,
napvirág: védelmet nyújt a környezeti stresszre kialakuló bőröregedéssel szemben,
édesgyökér: javítja a bőr színét, növeli a hidratációt. 
A szérum előnyei:
· hidratál
· erősít
· rugalmassá tesz
· ránctalanít
· véd
· javítja a bőr színét
· aranyló részecskéi fiatalos ragyogást biztosítanak (ez az optikai hatás akkor érvényesül, ha a szérumot önmagában használják).
Kódszám: 24217
További akcióért nézd meg a katalógust és regisztrálj!
 
Ifjúságmegőrző SkinGenistTM multifunkciós arctisztító tej
Frissítő, tisztító hatású multifunkciós arctisztító tej, bőrfiatalító szójakivonattal.
Kíméletesen távolít el minden szennyeződést, hidratálttá és simává teszi a bőrt. Praktikus, pumpás kiszerelésű adagolója megkönnyíti és higiénikussá teszi használatát. A bőrtápláló komponenseket is tartalmazó arctej érett bőrön történő alkalmazása a szép bőr megőrzésének első lépése. Nyomjon egy kevés arctejet egy kissé megvizezett vattapamacsra, majd törölje át vele az arcát. Addig ismételje, amíg a vattapamacs már nem szennyeződik tovább. Bármilyen bőröregedés elleni sorozat arcápolóival használható.
Kód: 25261
További akcióért nézd meg a katalógust és regisztrálj!
 
Akciók - Katalógusok
Szeretnék 30-70% kedvezménnyel vásárolni
Aranylángot kérek
Regisztráció
 
                     Független Szépségtanácsadó oldal. Az Oriflame hivatalos weboldala: www.oriflame.hu
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs