Teljeskörű program a teljes élethez…

TŐLEM - NEKED!
Ha van egy álmod, ne mondj le róla.
Ne higyj annak aki azt mondja "nem vagy rá képes"!
Mert az álmaidért az utolsó szalmaszálig el kell menned!
 
Köszöntelek a Fitten Jobb oldalon!
 
Régi álmom és vágyam, úgy is mondhatom a küldetésem válik valóra a program és a Fitten Jobb oldal létrehozásával. Célom segíteni olyan embereknek, akik keresik a lehetőségeket egészségük, életük jobb irányba tereléséhez, életszínvonaluk jobbá tételéhez.
Erre kidolgoztam egy "Teljes körű programot a teljes élethez".
Tevékenységünk a Wellness by Oriflame étrend-kiegészítő termékeivel vált igazán teljessé.
Ebben a programban minőségben jobb életmódbeli változást tapasztalhatsz meg ha úgy döntesz hogy csatlakozol hozzánk és elindulsz velünk ezen az úton.
 
Honnan tudom én ezt?
Onnan hogy én is ezen az átalalkulási folyamaton megyek keresztül nap mint nap. Én is a mai napig sokat tanulok. Ezáltal változom, új ötleteim születnek és valósulnak meg. Útközben hibákat is vétek. Nálam sem tökéletes mindig minden. Ettől vagyunk olyan emberiek, esetlenek és bénuskák néha. Ha be valljuk ha nem ez így van.
Empatikus képességemmel hozzá tudok járulni valódi személyes céljaid felkutatásához, a  megoldások megtalálásához és kidolgozásához. Személyes fejlődésem által kidolgozott stratégiával rendelkezem, ezért tudom hogyan segíthetlek téged, ha velem tartasz. :)
 
A fejlődésed soha nem áll meg ha nyitott vagy az új dolgokra. Próbáld ki bátran azt ami csábít, hívogat, vonz téged. Ne félj tőle! Az új tapasztalatok visznek téged tovább. Útközben Te is jobban megismered saját magad. Rájössz hogy az amit eddig nem tudtál megcsinálni, mégis megy neked, hogy a lehetetlennek tűnő dolgokra is vannak megoldások.
Mielőtt döntéseket hozol fontos tudnod hogy mire érdemes odafigyelned. Döntéskor a gondolataid és az érzéseid összhangban vannak e, vagy sem? Amikor jó érzéseid vannak döntés közben ez azt jelenti, hogy jó az amit csinálsz. Tapasztalatból azt is tudod már, hogy vannak rossz érzések is, amikor a gondolataiddal felsorakoztatod az ellenérveid listáját miért nem való neked vagy miért nem jó neked az amiben egyszer igen döntést hoztál és visszalépsz. Kipróbáltad magad és rövid idő elteltével abbahagytad, feladtad. Elég hosszú tud lenni ez a lista.
Gondolj csak vissza azokra a dolgokra amiket nagyon szerettél volna elérni és nem sikerültek.
Ugye a te életedben is vannak hasonló esetek? De ne aggódj emiatt. Ez egy természetes folyamat.
 
 
Elárulom neked a nagy titkot ami minden kudarcélményednek az okozója, ami akkor is ott van ha te nem akarod!
Ez a dolog ott bujkál a gondolataidban, ágaskodik, és gáncsoskodik amikor csak tud!
Minden esetben az egód gerjeszti és annyira beette magát a tudatalattidban hogy akkor is ott van amikor nem gondolsz rá!
Ezért csodálkozol azon hogy "Miért nem mennek a dolgaid, pedig te mindent megtettél?"!
 
Tudni szeretnéd mi ez a titok?
 
Regisztrálj most!
 
Személyesen fogom neked elmondani és segíteni téged abban hogyan tudod a szolgálatodba állítani!
 
Sajnos elég gyakran felülírjuk elsőnek hozott "jó döntéseinket" és később jövünk rá vagy nem, hogy "milyen jó lett volna mégis" - vagy "milyen jó lenne ha nekem is működne...".
 
Ezeket a tévedéseket nagyon jól ki lehet küszöbölni és te is sikeres lehetsz abban amit csinálsz. Te is megtudod teremteni azt amire régóta vágysz.
 
Segítségemmel fel tudod számolni az előrejutásban akadályozó tényezőket! Ehhez a te elszántságodra is szükség van!
Az eredmény pedig az lesz hogy előbb utóbb eléred a kitűzott céljaidat. A céljaid elérésével az álmaid is megvalósulhatnak majd!
 
A megoldás erre a problémára az ha nyitottá teszed magad új dolgok megismerésére, megtapasztalására. Kipróbálod magad abban amit eddig még nem tettél meg. Egyszerűen engedd el a félelmeidet és engedd meg magadnak hogy az legyél aki vagy és aki lenni szeretnél.
 
Gondolatban szinte látom, hogy a vágyaid, az álmaid ott vannak a szemeid előtt, kinyujtod érte a kezed de nem éred el.
Ahhoz hogy közelebb kerülj hozzá meg kell tenned bizonyos lépéseket. Lépésről lépésre közelebb lesz hozzád. És egyszercsak ott lesz a kezedben, benne lesz a valóságodban, megélheted a siker ízét. Mert csakis te tudsz tenni érte! Képes vagy rá! Lehetséges! Tedd meg az első lépést.
 
Első lépés: Regisztráció!
 
Ha idáig eljutottál az olvasással, gondoltál e arra miért is vagy itt és olvasod ezeket a sorokat? Nyilván azért mert szimpatikus vagyok neked és számodra érdekes dolgokat boncolgatok. Nyilván azért is mert neked is vannak álmaid amiket szeretnél elérni, valamiért lehet hogy titokban tartod és valami visszatart téged a megvalósítástól. Ezt azért írom így "titokban" mert sokszor kinevetnek minket sztereotipizálják az elképzeléseinket a körülöttünk lévő emberek. Sajnos leggyakrabban a saját családunk és baráti környezetünk teszi ezt velünk. - Én is tapasztalom nap mint nap, de nem törödöm velük! Ezért van lelkierőm és hitem csinálni azt amiben hiszek. - "Pedig ők jót akarnak nekünk. A legjobbat." Ők ezt mondják. Felvetődik bennem a kérdés, hogy ők a saját álmaikat követik vagy másokét? És milyen áron?
Amikor van egy álmunk, egy régóta dédelgetett vágyunk, ezért már nem is mondjuk.  Ismerős a szituáció?
Joggal kérdezheted... Miért van ez így?
 
Az univerzum, a mi Istenünk jól elrendezte nekünk az életet a Föld nevű bolygón. Az élet különböző nehézségű lépcsőfokokból álló akadálypálya amin végig kell menned, ha tetszik ha nem. Sok ilyen próbatétel van mindannyiunk számára.  
Az is az amikor nem hisznek bennünk. - Én arra jöttem rá hogy ezek az emberek ezzel tanítanak minket. Tudattalanul! - Legtöbbször a családtagok azok akik az álmainkat nem tudják követni. Joggal nem várhatjuk el tőlük ugyanazt a hozzáállást, hiszen ők is hasonló próbatétel előtt állnak éppen. Nekik is segítségre van szükségük, s ha elfogadják ő elöttük is kinyilik a világ. Legtöbben a környezet nézőpontjától teszik függővé mit tegyenek éppen. Mi illik és mi nem. Nagyon jól megtudják magyarázni hogy úgy érdemes élni, ahogy a környezeted elfogadja azt amit csinálsz... amit ők is csinálnak...., mert könnyebb és egyszerűbb úgy élni, ahogy mások mondják meg hogyan éljünk és mit tegyünk...
 
Ha többre vágysz és ha ilyen emberek vannak körülötted, erre az egyetlen megoldás az, hogy akkor keress új kapcsolatokat. Keresd olyan emberek társaságát akiknek bátran elmondhatod az álmaidat hisznek benned és buzdítanak téged abban hogy igenis megtudod csinálni. Akik segítenek téged, támogatnak téged végigmenni a magad által kijelölt úton. Erre nagyon jók azok a csapatok amiben én is benne vagyok és vezetek. 
 
Amikor kétségek merülnek fel benned, amikor elbizonytalanodsz, jusson eszedbe az, hogy a sikeres emberek egyik fő tulajdonsága hogy ők megteszik azokat a "nem szeretem" dolgokat amit a többség nem.
Erre te is képes vagy! Csak lehet hogy még nem tudod!?
 
Amikor kipróbálod magad egy új területen amiről eddig azt gondoltad - "Á ez úgysem működik!" - menet közben rá fogsz döbbenni igenis mennyire működik! Amit eddig lehetetlennek gondoltál bebizonyosodik, hogy lehetséges, mert lehetetlen nem létezik. Próbáld ki és magad is rájössz. Minden esetben saját szemléletünk és hozzáállásunk akadályoz meg minket embereket abban, hogy tovább lépjünk a saját korlátainkon. Azon túl van minden amit eddig elérhetetlennek gondoltunk. 
Megvalósítani az álmot. Megtalálni és megragadni a legjobb lehetőséget.
Végig csinálni és élvezni minden percét. Ez az amit mindenki keres!
Te is ezt keresed?
 
GYERE VELEM! ÉN ISMEREM A SIKERHEZ VEZETŐ UTAT!
 CÉLOK
Egészséges vagy? Egészséges életmódra törekszel?
 
Független vagy mindentől és mindenkitől?
  
Azt az életed éled amit elképzeltél magadnak?

Van elég szabadidőd a terveid megvalósításához?

Rendelkezésedre áll az a mennyiségű pénzforrás ami bőven elég a kiadásaidra és az álmaidra?
 
"Miért élünk, ha nem azért hogy minél könnyebbé tegyük egymás számára az életet."
Mottónk! Érezd jól magad a bőrödben!
 
Ha a válaszaid között van NEM? - Az azt jelenti hogy vannak még akadályok az életedben!
Szeretnéd ezeket az akadályokat felismerni és a sikereid szolgálatába állítani?
Nos! Van egy jó hírem!
Ha most regisztrálsz ehhez kaphatsz tőlem segítséget!
 
A Fitten Jobb Életmód Programmal könnyedén tudsz módosítani életed azon területein amelyiken változást szeretnél elérni.
A teljes életmódváltás azt jelenti, az életed teljesen más minőségű lesz mint amilyen most. Minden sokkal könnyebb és jobb lesz. Első pillanattol kezdve sikerélményekkel gazdagodsz. Élvezni fogod a változáshoz vezető út minden pillanatát. Megváltozik- az életed, az életminőséged. Megváltozik a szemléletmódod és többet fogsz tudni az egészségről az életben rejlő lehetőségekről és a pénzről. Megéled az elégedettséget amely akkor fog eltölteni téged amikor azt az életszínvonalat eléred amelyről mindig is álmodtál.
Eltudod ezt képzelni?
Ha "igen" a válaszod ez már komoly indok arra, hogy köztünk legyél és velünk tarts.
Amennyiben "nem" a válaszod akkor is küldd el a regisztrációdat és adj magadnak egy utolsó esélyt.
Mert ha ezt kihagyod, akkor te rajtad semmi sem fog tudni segíteni!
Ha végig gondoljuk egyetlen egy választási lehetőséged van az ajánlatomra "igent" mondani!
 
Én azt ígérem neked, ha velünk tartasz akkor biztos lehetsz abban, amit el akarsz érni azt eléred. Az eredménye pedig az lesz, hogy jobb lesz az életed. A változástól ne félj - a félelmeiddel szembe fogsz tudni nézni! - a változás éltet, a változás hozza el életedbe a legjobb dolgokat. Minden ami eddig volt folyamatosan alakul és azzá lesz amivé te akarod tenni. Napról napra, ahogyan teszed a dolgaidat, haladsz a célod felé, egyre jobban, fittebben és egészségesebben érzed magad. Közben életszínvonalad is változni fog. Mert az általad kijelölt úton, amit te jelölsz ki, végig fogsz tudni menni lépésről lépésre a program szerint. A saját terved megtervezésénél ezt te magad vállalod önként és te magad tűzöd ki az időpontokat. Én abban tudok neked segíteni, hogy folyamatosan szemelött tartva a kijelölt irányt kontrollállak és konzultációkkal segítelek ha útközben nehézségeid lennének.
Éppen ezért elengedhetetlen a folyamatosság, a ritmus megtartása, és bármi történik veled az úton tudd, hogy itt vagyunk és segítünk neked! Együtt minden sokkal könnyebb. Útközben hatalmas energiák szabadulnak fel amelyek táplálnak és segítenek Téged. Egy összefogó csapat energiája sokkal többet tud adni mint amikor egymagad vagy a nagy végtelenségben.
És valljuk be nyugodtan, együtt minden sokkal könnyebben megy mint egyedül... :)
 
Desmond Morris viselkedéskutató nagyon szépen összegyűjtötte és megfogalmazta az összefogásban lévő létállapotot: Ami a Boldogsághoz hasonlatos élményt produkálja…
„Az átütően ritmikus tevékenységekhez egy egészen különleges boldogság érzése "Flow" kapcsolható. Ez érhető tetten a zenében, a táncban,     az énekben, az aerobikban, a gimnasztikában, az atlétikában, de még olyan meglepő dolgokban is, mint egyes vallási szertartások, a szinkronúszás, a forgó dervisek, a voodoo rituálék, a katonai menetelés, az azonos érdekeket képviselő és együttműködő csoportok. Ha az ember bizonyos tevékenységeinek van 'üteme', akkor azokban ott rejlik az a lehetőség is, hogy meglepően felszabadító, eufórikus érzetet keltsenek. Az intellektuális irányítás alábbhagy, és mindent átad a ritmus zsarnokságának. Ahogy a ritmus eluralkodik az emberen, hirtelen örömhullám önti el, és egy pillanatra minden másról elfeledkezik. Ha megoszthatja másokkal is ezt az érzést, csak még mélyebbre hat az élmény. A popkoncertek közönsége égnek emelt karral együtt ringatózik egy ütemre; a futball szurkolók egyszerre kántálnak és tapsolnak, hogy a csapatukat biztassák; a díszszemlén egyformán lépnek a katonák; a karizmatikus egyházak tagjai előre-hátra hintázva imádkoznak együtt; az egészséges életmód megszállottjai egyszerre ugrálnak a tornateremben, hogy 'leégessék' a fölösleget magukról - és mind, mind ugyanazt az egyedi, ritmikus boldogságot élik át. Az ember ilyenkor átadhatja magát egy egyszerű, fizikai érzetnek, miközben az agy lezárhatja egy időre a felsőbb központjait (és ezzel kis időre kitörli a mindennapos aggodalmakat és gondokat is), miközben a test izmai sokáig élvezhetik az egyenletesen ismételgetett mozdulatok hosszú sorát.
 
Természetesen az életünket már eleve két ritmus szabályozza: a szívverésünk és a lélegzetünk üteme. Csecsemőkorunkban ringatva csitítgattak minket. Ebből is következik, hogy ha felnőttkorunkban hasonlóan mozgatjuk a testünket, valami valóban ősi forráshoz nyúlunk vissza.”
Ehhez hasonló, mégis semmihez sem fogható izgalmasan bizsergő élmények és életérzések ami rád vár köztünk. 
 
Akkor most próbáld ki a következőt és minden nap gyakorold:
Állj fel, emeld fel a két kezed, és érintsd meg az eget! Nyújtózkodj egy jó nagyot amíg jólesik.
"Tudtad, hogy a karmesterek tovább élnek, mint az átlagemberek? Mégpedig azért, mert munkájuk során huzamosabb ideig kell a magasban tartani a kezüket, ráadásul még mozognak is közben. Valószínűleg tudtukon kívül, de ezzel a mozdulatsorral erősítik a szívüket. Ezt az egyszerű műveletet otthon magunk is elvégezhetjük. Fogjunk egy botot, pálcát, ruhafogast vagy bármit, kapcsoljuk be a kedvenc zenénket és vezényeljünk hozzá! Megfigyelhetjük, hogy a zenére történő mozgással miként oldódik bennünk folyamatosan a feszültség, ráadásul jót teszünk a szívünknek is."(Dr. David Williams orvos kutató, a természetes gyógymódok egyik legnagyobb szaktekintélyétől)
Ennyire könnyű megtenni a szükséges lépéseket hogy változhasson aminek változnia kell, könnyebb és jobb legyen az életed.
 
Mint az Olimpián mi is úgy adjuk át egymásnak a lehetőséget, a lángot, álmaink ritmusát életben tartva a bennünk lobogó vágy, a szenvedély, a tűz és a hit erejével... Ebből keletkezik a "Flow" érzés, a boldogság érzése, amely valójában az elégedettség érzése.
Ezt az érzést a mindennapi tevékenységedben is meglelheted, ha szereted azt amit csinálsz, megteremtheted és fenntarthatod ameddig csak akarod.
Nézd meg a két videót és megérted miről beszélek:
 
"A harcos nem attól harcos, hogy feladja amit szeret,
hanem szereti amit csinál..."
"Az út az ami boldoggá tesz, nem a végcél."
Amikor elérünk egy kitűzott célt mi újakat tervezünk!
Soha nem adjuk fel!
Te is tarts ki az álmaid mellett!
 
    
 
 
 A KÖZÖS MUNKÁBAN AZ A SZÉP
HA EGY SIKERES CSAPATBAN VAGY
AKKOR MINDEN SOKKAL KÖNNYEBBEN MEGY
OLYAN MINT EGY JÁTÉK
ÖSSZEHOZZA AZ EMBEREKET
BARÁTI KAPCSOLATOK SZÜLETNEK
KÖZÖS SIKERÉLMÉNYBEN VAN RÉSZÜNK
A KÖZÖS PROGRAMOK
EDZÉSBEN TARTJÁK A TESTET ÉS A LELKET.
 
TAPASZTALD MEG A FLOW ÉLMÉNYÉT!
TARTSD ÉLETBEN EZT AZ ÉRZÉST!
ÉLD ÁT A MINDENNAPJAIDBAN!
ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT!
ÉN TUDOM A RECEPTJÉT!
ÖRÖMMEL ÁTADOM NEKED!
 
 
NYEREMÉNYJÁTÉK
 
  Regisztráció
 
Vidám és könnyed napot kívánok neked!
Garancsi Andi
 Kulcsszavak: Fitten Jobb az Oriflame-mel , lehetőség, karrier, pénz, jobb életet, egészség, oriflame katalógus, törzsvásárló kártya igénylés
                   Független Szépségtanácsadói oldal. Az Oriflame hivatalos weboldala www.oriflame.hu
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás