Teljeskörű program a teljes élethez...

Az Oriflame tudományosan
megalapozott összetételű és biztonságos
Wellness-termékeket kínál
 
Hatékony összetevők és innovatív fromulák
Valamennyi aktív összetevő a biztonságra és a hatékonyságra vonatkozó, tudományos irodalom alapos áttanulmányozását követően került kiválasztásra. A különböző komplexek létrehozása során a legfontosabb szempont az volt, hogy az összetevők szinergikus hatásai egyértelműen biztosítsák a kívánt cél elérését.
 
Biztonságos, etikus és környezetbarát
- A Wellness-termékek nem tartalmaznak egészségtelen olajokat, mint például transz-zsírsavakat.
- A Wellness-termékekben található halolaj a Csendes-óceán fenntartható halkészletéből származik.
- A Wellness-termékek csomagolása (ahol ez megoldható) biológiailag lebomló anyagokból készül.
- A Wellness-termékek nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, tartósítószereket, színezőanyagokat vagy genetikailag módosított összetevőket.
 
Szigorú minőségi követelmények
A Wellness-termékeket előállító, valamennyi üzem nemzetközileg elfogadott minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.
 
Valamennyi tablettánk, kapszulánk és olajunk GMP-minősítéssel rendelkező üzemben készül, Svédországban. A GMP a Good Manufacturing Pricess (helyes gyártási gyakorlat) rövidítése, ami nem más, mint szigorú előírások sorozata, amely meghatározza a termék minőségét esetlegesen befolyásolni képes gyártási és tesztelési folyamatokat. Magában foglalja a személyzet képzését, a tisztaságra vonatkozó előírásokat, a berendezések karbantartását és a jegyzőkönyvezést.
 
A por állagú készítményeinket egy németországi üzemben állítják elő, amely a HACCP-rendszer alapján működik, továbbá ISO- és IFS-minősítéssel is rendelkezik. A HCCP a Hazard Analysis Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok) rövidítése, és célja az élelmiszer- és gyógyszerbiztonság megteremtése, vagyis a fizikai, kémiai és biológiai veszélyek megelőzése és kiszűrése.
 
Saját Wellness-bélyegzőnk igazolja, hogy a termékeink megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonságossági előírásoknak, ezzel együtt pedig a Wellness by Oriflame szigorú előírásainak.
 
Wellness-Egészség
Katalógusok - Akciók
WELLNESS-KVÍZ
 
Regisztráció
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs