Teljeskörű program a teljes élethez...

Ízletes karcsúság titka

Hogyan nyerheted vissza te is karcsúságodat úgy, hogy közben nem éhezel és élvezed az elért eredményeidet?
Mi a titka a "jojó effektus" nélküli fogyásnak?
Megtaláltam a megoldást végleges karcsúságomra!  A Wellness shakkel elfelejthetem az édesség utáni vágyamat, normalizálódott az inzulinszintem és hosszú évek után nincs "jojó effektusom", egyszer sem éhezem. Ezelőtt több sanyargató módszert kipróbáltam aminek plusz többlet kiló lett a vége. Az elmúlt öt évben a foglalkozásom által autóhoz voltam kötve, mindíg azt ettem amit éppen találtam és nem fordítottam kellő mennyiségű időt a mozgásra. A munka mindíg fontosabb volt. Elhatároztam változtatok az életmódomon. Váltottam és több szabadidőt engedélyeztem magamnak. Azóta rendszeresen mozgok,  változatosan étkezem és beiktattam a reggeli étkezésbe egy wellness shaket. Mindezek mellett elfogyasztok naponta 2-3 liter folyadékot. Öt hónap eredménye 12 kg minusz. Amikor nassolni támad kedvem, akkor elkészítek egy finom italt a kedvenc ízesítésű Wellness Shake-ből és jól érzem magam. 
A Wellness by Oriflame Italpor GI értéke (GI = Glikémiás Index) csak 28 vízzel vagy ízesítés nélküli hideg gyümölcs teával keverve.
A GI lényege az, hogy a bevitt szénhidrát minősége lassan emeli meg a vérben a glükóz szintet és tartósan megmarad ez az optimális hatás. Az alacsony GI-t tartalmazó ételek a fogyást támogatják úgy, hogy a két étkezés között nincs jojo-effektus.
 
Most már csak az a kérdés, hogy te mit szeretnél, egészségesen jól érezni magad a bőrödben, vagy falánk éhesen várni a következő étkezést?
 
WELLNESS-KVÍZ
 
Szeretnél jojo-stressz mentesen élni?
Szerezd meg az első csomagodat!
Regisztrálj most!
 
Független Szépségtanácsadói oldal. Az Oriflame hivatalos weboldala www.oriflame.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oriflame Wellness Italporok, Ízletes karcsúság titka, jojó effektus nélküli fogyás, Fogyás, Diéta, Fitten élni, Fitt sport, Fehérje porok, Fehérjék, Fehérje, Fitten Jobb, Fitt nők, Fitt férfiak, Fitten, Fittnek lenni, Egészséges életmód, Egészség, Szív, Szívküldi, Szívvel lélekkel, Egészséges vitaminok, Természsetes vitaminok, Egészséges étrend, Egészséges ételek,
 
 
 
xxx
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás